Call Center Specialist

Informacion i Përgjithshëm

Shqipëria

Tiranë

Vendi ku ndryshimi është mundësi për zhvillim dhe risi. Vendi ku njerëzit me ambicie për performancë të lartë, mund të shkojnë përtej të sotmes dhe të krijojnë të nesërmen.
Puno dhe rritu me "ONE"!

Support Customer on direct contact channels & social media. Provide superior experience by resolving customer concerns and deliver brand promise.

Detyrat Kryesore:

Kërkesat për Pozicionin

University degree

1 year preferable in similar areas of customer support of shop

Technology literate, great communication skills, multitasking, flexible, team player

Kontrolloni se çfarë kërkon pozicioni dhe dorëzoni aplikimin tuaj. Ju lutemi të lexoni me kujdes të gjitha detyrat dhe specifikimet e lartpërmendura për pozicionet në dispozicion si dhe të hulumtoni në lidhje me informacionin që lidhet por nuk është përmendur më lart.

23/09/2021