Software Developer

Informacion i Përgjithshëm

Shqipëria

Tiranë

Vendi ku ndryshimi është mundësi për zhvillim dhe risi. Vendi ku njerëzit me ambicie për performancë të lartë, mund të shkojnë përtej të sotmes dhe të krijojnë të nesërmen.
Puno dhe rritu me "ONE"!

Support the business needs by automating the tasks, developing new software, mainly internet and intranet solutions.

Detyrat Kryesore:

Kërkesat për Pozicionin

Computer science university degree

At least 1-2 years previous experience on the field

Very good knowledge on WEB programming(.NET, C# etc). Capable to work in group and under pressure, good learning capability. Good communication skills. Very good communication (written and Spoken) in English

Kontrolloni se çfarë kërkon pozicioni dhe dorëzoni aplikimin tuaj. Ju lutemi të lexoni me kujdes të gjitha detyrat dhe specifikimet e lartpërmendura për pozicionet në dispozicion si dhe të hulumtoni në lidhje me informacionin që lidhet por nuk është përmendur më lart.

22/09/2021