Key Account Manager

Informacion i Përgjithshëm

Shqipëria

Tiranë

Vendi ku ndryshimi është mundësi për zhvillim dhe risi. Vendi ku njerëzit me ambicie për performancë të lartë, mund të shkojnë përtej të sotmes dhe të krijojnë të nesërmen.
Puno dhe rritu me "ONE"!

To maintain and expand B2B Public customer base. Responsible for all sales activities in assigned account. Monitor and report on market and competitor activities and provide relevant reports and information.

Detyrat Kryesore:

Kërkesat për Pozicionin

University degree.

Previous experience in sales, advertising, sales promoting techniques and marketing.

Self-confidence, and ability to work in team. Excellent communication skills. Very good knowledge of Microsoft Office Package and English language. Driving License. Being able to travel (if necessary requested) outside of Tirana.

Kontrolloni se çfarë kërkon pozicioni dhe dorëzoni aplikimin tuaj. Ju lutemi të lexoni me kujdes të gjitha detyrat dhe specifikimet e lartpërmendura për pozicionet në dispozicion si dhe të hulumtoni në lidhje me informacionin që lidhet por nuk është përmendur më lart.

17/09/2021