Corporate Segment Specialist

Informacion i Përgjithshëm

Shqipëria

Tiranë

Vendi ku ndryshimi është mundësi për zhvillim dhe risi. Vendi ku njerëzit me ambicie për performancë të lartë, mund të shkojnë përtej të sotmes dhe të krijojnë të nesërmen.
Puno dhe rritu me "ONE"!

Responsible to assess market information related to pricing and propositions for the corporate segment and be able to analyze the information for supporting in price setting and for ensuring price implementation.

Detyrat Kryesore:

Kërkesat për Pozicionin

University degree, preferably in fields related to Business Administration/ Economics/ Marketing

Previous experience in commercial positions (Product /Marketing/Sales) in Telecommunication industry

Data analysis and Reporting Skills; Knowledge in Telecommunication Content services; Team working; Initiative; Confidentiality; Strong communication and presentation skills; Fluent in English; MS Office & computer skills

Kontrolloni se çfarë kërkon pozicioni dhe dorëzoni aplikimin tuaj. Ju lutemi të lexoni me kujdes të gjitha detyrat dhe specifikimet e lartpërmendura për pozicionet në dispozicion si dhe të hulumtoni në lidhje me informacionin që lidhet por nuk është përmendur më lart.

06/12/2021